Uw therapeut

Mijn naam is Karen Wuertz, ik ben kindertherapeut en cultureel antropoloog.

Mijn specialisatie betreft kinderen met een migratieachtergrond, zoals vluchtelingenkinderen en adoptiekinderen. Als therapeut en antropoloog beschik ik over brede professionele bagage inzake problemen rondom de hechting, identiteit en rouw die zij gemeenschappelijk hebben.

Een tweede specialisatie betreft hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid bij kinderen. Mijn professionele bagage en mijn levenservaring staan in alle gevallen borg voor veilig onderzoeken en leren erkennen van hun anderszijn.

Naast mijn praktijk aan huis heb ik een ambulante praktijk in asielzoekerscentra en op scholen. Daarnaast ben ik werkzaam in de dagbehandeling voor gezinnen bij stichting Centrum ’45. Daar werk ik in een multidisciplinair team met getraumatiseerde vluchtelingengezinnen (kinderen van 0-5 jaar) aan hechtingsproblematiek.

Mijn praktijk is ingeschreven bij het beroepsregister van de Vereniging van en voor Kindertherapeuten (VvvK), lidmaatschapsnummer A-11-113 en bij het RBCZ register, Licentienummer 409116R.
AGB code: zorgverlenersnr 90033774 en praktijkcode: 90 (0)12765. Kamer van Koophandel: nr 27361020.