Coaching

Naast individuele therapiesessies geef ik coaching d.m.v. Vertelworkshops aan een groep van 4 kinderen. Deze workshops heb ik ontwikkeld voor kinderen die geen therapie nodig hebben, maar wel gebaat zijn met wat extra aandacht op sociaal-emotioneel gebied.

Uit kwalitatief goede, mooie prentenboeken kies ik onderwerpen die de kinderen aanspreken. Er ontstaan vragen en ideeën die we uitdiepen door erover te praten, tekenen, schrijven. Zo ontstaat een spelverhaal waarin de kinderen veel leren over zichzelf in relatie tot anderen. Van het proces maak ik een fotoverhaal dat dient als basis voor verdere reflectie. Omdat de kinderen worden aangezet tot creatief denken, goed kijken en luisteren, voelen en vertellen, zijn de workshops een krachtig instrument voor het oefenen van zelfonderzoek en communicatie.

U kunt uw kind aanmelden voor een Vertelworkshop in mijn praktijk of zelf een groepje samenstellen. Bel gerust voor meer informatie, in goed overleg komen wij altijd tot een passende vorm.

Coaching voor jongeren

Om te bepalen wat ik voor jongeren (12+) op het gebied van coaching kan betekenen ga ik het liefst persoonlijk met hen in gesprek. Ik beloof elke jongere dat ik verder denk dan de ‘standaardplaatjes’ als het gaat om problemen en moeilijkheden. Wie zich hierdoor aangesproken voelt kan mij mailen of bellen en we kijken samen wat er kan.